F-One Bandit 8

F-ONE BANDIT 8

De eerste indruk die je krijgt bij het vliegen van de F-One Bandit 8, zal de aanwinst in stabiliteit zijn. De nieuwe F-One Bandit 8 staat veel stabieler  in de lucht.

Het bargevoel is zuiver en directer. Vooral de feedback tijdens het poweren en depoweren is de kite veel nauwkeuriger. Het nieuwe profiel biedt meer voorwaartse tractie.Dit zorgt voor minder pull, waardoor het varen een stuk comfortabeler wordt.

De nieuwe 2015 F-One Bandit 8 behoudt zijn trekkracht in het onderste windbereik zonder backstall, waardoor het een stuk makkelijker is om underpowered te varen. De F-One Bandit 8 vliegt door de windgaten alsof er niets anders is dan constante wind.

In het bovenste windbereik depowered de 2015 Bandit zonder te klapperen. Gecombineerd met de voorwaartse pull aan de rand van het windvenster zorgt de kite voor comfort en  100%vertrouwen tijdens het varen.

Specs F-One Bandit 8
Maat: 5m, 6m, 7m, 8m, 9m, 10m, 11m, 12m, 14m;
Kleur: Zwart,  groen/geel/rood,  blauw/geel/oranje,  groen/oranje,  blauw/oranje,  groen/geel,  geel/blauw,  rood/oranje,  roze/paars;
Bar: 5m t/m 10m 45cm bar; 11m t/m 14m 52cm bar;
Safety: F-One push away systeem
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.